O naju

“NISVA POMEMBNI SVETU, A ZAGOTOVO VEVA, DA SVA POMEMBNI ENA DRUGI, KOT JE POMEMBNA POSAMEZNA VEZ MED DVEMA ATOMOMA VSAKE SNOVI NA TEM PLANETU.”

Klara & Andreja

In to ni nobena druga vez, kot vez med mamo in otrokom, ki postaja z leti vedno močnejša in daljša. Kdaj različne situacije pripeljejo do tega, da se začne ta vez krhati, a le zaradi tega, ker je včasih potrebno medse sprejeti drug, nov atom, ali pa se prilagoditi na novo okolje. Zato v resnici nikoli ne pride do popolne cepitve vezi, kvečjemu do vezave novih atomov, iz katerih nastaja dolga razvejana veriga novih vezi – novih prijateljstev.

Najino začetno skupno vez želiva skozi leta, ki sledijo, ojačati in utrditi. Ker se zavedava, da lahko to doseževa s kvalitetno preživetim skupnim časom, ki nama bo pustil obilico lepih spominov in izkušenj, sva pripravljeni najine vedoželjne in igrive aktivnosti deliti s tistimi, ki so podobnega mnenja. Če so vam najine aktivnosti in vsebine vsaj malo všeč, vas z veseljem vključiva v najino verigo atomčkov, za katero upava, da bo z leti zrasla v veliko zapleteno molekulo prijateljstva.